info@luciawalter.nl +31 6 17 75 66 25 LinkedIn

Referenties


Hier staan een aantal ervaringen van fijne collega’s met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt.

"Lucia is zeer sterk in het opzetten van de planning en bewaken van de voortgang. Doelbewust en daadkrachtig toewerken naar een operationele invulling"


Ben de Haan Manager AGZ bij GGD Zuid-Holland Zuid Lees referentie

"Lucia heeft kennis van zaken, kan gestructureerd werken en is in staat anderen te stimuleren en enthousiast te maken voor nieuwe ontwikkelingen"


Ruud Verstralen ZZP in de zorg, POH-GGZ Lees referentie

"Lucia is een vriendelijke persoonlijkheid die het belang van een goede communicatie op waarde weet te schatten. Ze is gedreven, enthousiast en resultaatgericht"


Els van den Heuvel Eerstelijnspsycholoog Lees referentie

"Ik heb Lucia als een deskundig en betrokken collega ervaren die naast de kwaliteit van haar eigen werk ook graag de kwaliteit van het grotere geheel in de gaten houdt"


Joos Vaessens Bestuurder in de zorg Lees referentie

"Q-support heeft zich tot doel gesteld om gedurende haar projectperiode stevig te investeren in de vermeerdering van kennis hierover en Lucia heeft deze taak prima opgepakt."


Annemieke de Groot Directeur Stichting Q-Support Lees referentie

"Lucia verstaat de kunst om medewerkers met elkaar in verbinding te brengen en vanuit die basis de samenwerking te optimaliseren."


Adrie de Laat, Ellie Biemans, Titus van den Eijnden Clustermanagers De Riethorst Stromenland, Volckaert en Schakelring, inmiddels gefuseerd tot Mijzo. Lees referentie